Sulalaatta hyödyllisuusmalli

Yrityksemme For Your Safety Sulanapito Oy on perustettu ja Sulalaatta tuotteemme on kehitetty asiakkaidemme turvallisuuden hyväksi. Sulalaatat ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 1998. Olemme patentoineet tuotteemme, joten voimme olla yksinoikeudella ylpeitä siitä. Valmistamme ja asennamme tuotteemme itse kaikille asiakasryhmillemme.

Sulalaatta lämpöelementin synty
Turvaelementin innovaation syntyä edelsi pitkä tie, jonka alkumetreiltä asti on kovalla työllä hankittu tietotaitoa, kokemusta, laaja-alaista osaamista ja ennen kaikkea hyviä yhteistyökumppaneita. "Pohojalainen piirre" eli periksiantamattomuus ja korkea työmoraali ovat pitäneet tuotekehitystämme yllä. Näistä syistä voimme antaa tuotteellemme huoletta 5 vuoden takuun.

Sulalaatat lukuisiin eri kohteisiin

Meillä on ollut ilo palvella monipuolista ja erilaista asiakaskuntaa. Asiakkaihimme kuuluvat suuret yritykset, mm. pankit, kuljetusalan yritykset, maatilat, päiväkodit, sairaalat, vanhustenkodit, hiihtokeskukset, kauppakeskukset ja teollisuuslaitokset. Asiakkaihimme lukeutuvat myös yksittäiset kotitaloudet kohteineen, kuten omakotitalojen pihat, autopaikat, hankalat rinnenousut sekä portaikot.

 

Alla oleva vihkonen: Design Tuija Pirttijoki

Sulalaatta säästää monta volttia

Soita: 045 805 7355

Annamme tuotteillemme 5 vuoden takuun!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse