Ulkoportaat ja luiskat voidaan korjata vaivatta Sulalaattojen avulla - kaupan päälle sulanapito!

Kun ulkoportaiden ja esim. invaluiskien käyttöikä on tullut täyteen, voidaan ne korjata vaivattomasti ja nopeasti vanhoja portaita vastaavaksi kvartsihiekkapintaisten Sulalaatta sulanapitoaskelmien avulla, tai voimme toimittaa uuden teräksisen Sulalaatta Portaikkoelementin ja Sulalaatta Tasoelementti invaluiskan.

 

Sulalaatat ovat pinta-asennettavia sulanapitoelementtejä, jotka voidaan jälkiasentaa kaikille pintamateriaaleille (puu, betoni, luonnonkivi, asvaltti, teräs, merialumiini tms.). Sulanpito on suojassa vankan ruostumattoman teräskuoren sisällä. Sulalaatta Askel-sulanapitoelementtien kvartsihiekkapinnoite pitää ja on mukava askeleelle kesät talvet, ja invaluiskissa renkaat rullaavat sillä pitävästi. Talvella turvallisuuden takaa Sulalaattojen energiatehokas sulanapito, kvartsihiekkapinnoitteen lisäksi.

 

Portaiden peruskorjaus voidaan toteuttaa Sulalaattojen avulla usealla eri tavalla riippuen nykyisestä porrasrakenteesta ja toteutuksesta. Meiltä voit kysyä rohkeasti lisätietoja toteutusvaihtoehdoista kohteeseenne. Osaaminen on ammattitaitoamme ja kohteen suunnittelu sisältyykin Sulalaatta tuotteiden toimituksen hintaan ilman eri veloitusta. Sulalaatta-sulanapitoratkaisut toteutetaan mittatilaustyönä, ja kotitalousvähennyksen osuus on siten suuri.

 

Betoni- ja graniittiportaat: Sulalaatat voidaan asentaa suoraan olemassaolevan  pintamateriaalin päälle tai poistamalla vanha laatoitus ja asentamalla Sulalaatat niiden tilalle. Betoniportaisiin, graniitti ja muihin kivestä tehtyihin porrasaskelmiin porataan reiät kiinnitysruuveille iskuporakoneella ja timanttikärkisellä terällä. 

Puuportaat: Sulalaatat voidaan asentaa puuportaiden askelmiin pinta-asennuksena. 

Teräsrakenteiset portaat: Sulalaatta askelmaelementit voidaan asentaa teräsrakenteeseen pinta-asennuksena, tai portaisiin voidaan tehdä uudet täysin ns. itsekantavat porrasaskelmat (ks. viereinen kuva, Saunaravintola Kuuman uimalauttaportaat, Laukontori, Tampere). 

Uusi Sulalaatta teräsporraselementti: Voimme valmistaa ruostumattomasta teräksestä tai merialumiinista Teille kokonaan uuden portaikon tukirakenteineen ja kaiteineen. Porrasaskelmina ovat kvartsihiekkapintaiset Sulalaatta Askel-sulanapitoelementit. Portaikko tehdään kohteenne mittojen mukaan ja toimitetaan paikalle asennusta varten.

Voitte siten suunnitella kohteeseenne tarvittaessa uuden askeletenemän, porrasaskelmien lukumäärän ja niiden korkeuden. Voimme toimittaa portaikon kaiteilla tai ilman niitä, suunnitelmanne mukaan.

 

Kvartsihiekkapintaisten Sulalaattojen värin voi valita Tikkurilan RAL Classic -värikartasta tai Tikkurilan Symphony-värijärjestelmän mukaan.

Toteutamme ja toimitamme myös kaikki invaluiskaratkaisut kohteenne mukaan.

Sulalaatta avantouintiportaat merialumiinista 24 V lämmitysjärjestelmällä ja kaidelämmityksellä avantouintikohteisiin. Tai nykyisiin puu- tai teräsportaisiin voidaan asentaa kvartsihiekkapintaiset Sulalaatta Askelelementit, ks. tuotteet-sivumme.

 

 

 

 

Totetutamme Sulalaatta sulanapitoaskelmat kaikenlaisiin ja kaikenmuotoisiin portaisiin sekä uudiskohteisiin, että peruskorjaukseen.

 

Toimitamme ratkaisuja kotitalouksille, julkisiin ja kaupallisiin kohteisiin sekä teollisuudelle.

 

Toteutamme kaikenkokoiset ratkaisut, muutamasta askelmasta useampikerroksisiin porrastorneihin tasanteineen.

 

Sulanapidon tehot suunnitellaan kohteen sääolosuhteiden ja muiden vaatimusten mukaan energiatehokkaasti.

 

Sulalaatta on alkuperäinen kotimainen patentoitu sulanapitoelementtiratkaisu, jo vuodesta 1998. Sulalaatat valmistetaan Suomessa.