Sulalaatta on kestävä ja asiakkaan kohteeseen valmistettu
Sulalaatta sulanapito lämpöelementit ovat vahvoja, ne kestävät isältä pojalle. Ne kestävät routimisen ja lämpölaajentumavaihtelut kelien vaihdellessa.

Sulalaatta sulanapitoelmentit ovat nopeatoimisia, koska lämpöenergia kohdistuu vain kulkupintaan, ei rakenteisiin tai pihan maamassoihin. Näin säästää myös energiaa.

Sulalaattojen kvartsihiekkapinnoite on lisäksi pitävä askeleelle jo itsellään, kesällä ja talvella. Sulalaatat ovat mukavia ja turvallisia kulkemiseen niin kesäsateessa kastuneella terassilla, portaikoissa ja laiturilla avantouintikohteissa. Kvartsihiekkapinta on mukava ja turvallinen askeltaa myös paljain jaloin, kaikissa olosuhteissa ja keleillä.

Kulkuväylien Sulalaatta tasolämpöelementit voidaan irroittaa piha-alueen tai vaikkapa laiturin korjauksen tai muutostöiden ajaksi ja asentaa vaivattomasti takaisin samaan tai uuteen kohtaan. Myös Sulalaatta porrasaskelma lämpöelementit voidaan asentaa uudistettuun porrasrakenteeseen sekä ne soveltuvat hyvin rapautuneen porrasaskelmiston tai kulkuväylän korjaamiseen, etuna vanhaan pintaan nähden lisänä sulanapito, ks. lisätietoja ulkoportaiden peruskorjaus -sivultamme. 

Sulalaatta lämpöelementit portaisiin ja kulkuväylille valmistetaan kohteen mittojen mukaan muodoltaan, kooltaan ja väriltään. Sulalaatat ovat 17 - 25 mm paksuja, tai kohteen tarpeen mukaan. Toimitamme mittojen mukaan valmistettuja kokonaisia porrasrakenteita ja ratkaisuja, sekä pyöräily- ja invaluiskia.

Sulalaatta lämpöelementit pitkissä portaissa

Sulalaattojen lämpöenergia kohdistuu vain sulanapidettävään kulkupintaan eikä porrasrakenteisiin tai pihan maamassaan. Ratkaisun lämpöhukka on erittäin pieni. Jokaista kohdetta ohjaa myös yksilöity ohjauskeskus, jonka ansiosta ratkaisu on energiatehokas koska sulatus ei ole turhaan päällä (ulkolämpötila-anturit ja ajastus, täysautomatisoitu ohjauskeskus lumisade- ja kosteudentunnistimilla). 

Suomalainen tuote!
Sulalaatta on kotimainen alkuperäinen patentoitu sulanapito lämpöelementti keksintö ja valmistetaan Pornaisissa Suomessa! Se on markkinoiden tehokkain ja energiataloudellisin sulanapitotuote. Sulalaatat ovat kestäviä rakenteeltaan ja siten Sulalaatta-ratkaisun hankkiminen on taloudellisin ratkaisu pitkällä aikavälillä.  

Asennukset tehdään Suomen alueella ja Pohjoismaissa. 

Paranna ulkoalueidesi turvallisuutta pyytämällä tarjous Sulalaatta-ratkaisusta. Tarjoamme ilmaisen arvioinnin, joko asennettuna tai pihaan kuljetettuna. 
- Kotitalousvähennysosuus 60 %. (mittatilaustyö)
- OPR rahoitus, jopa 3:kk korotonta maksuaikaa. Rahoitusmahdollisuus myös yrityksille ja yhdistyksille. Kysy lisää.

Copyright Sulanapito Oy, kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved, 1998 - 2022

Ilmainen arvio kohteestanne,

soita: 045 805 7355

 

Annamme tuotteillemme 5 vuoden takuun!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse