Sulalaatta on kestävä ja asiakkaan kohteeseen valmistettu
Sulalaatta sulanapitoelementit portaisiin ja kulkuväylille valmistetaan kohteen mittojen mukaan muodoltaan, kooltaan ja väriltään. Sulalaatat ovat 17 - 25 mm paksuja, tai suunnitellusti kohteen mukaan.

Sulalaatta sulanapitoelementtien neliötehot suunnitellaan kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. 

Valmistamme mittojen mukaan myös kokonaisia porrasrakenteita kaiteineen, sekä pyöräily- ja invaluiskia. Ajoneuvoliikenteen käyttöön valmistamme Sulalaatta Raide-sulanapitoelementit mustateräksestä turkkilautakuviolla.

 

Sulalaatta Askelma- ja Tasoelementit ovat mukavia ja turvallisia kulkemiseen jo itsellään pitävän, karhean kvartsihiekkapintansa ansiosta. Sulalaattojen pinta on mukava ja turvallinen askeltaa myös paljain jaloin kesäsateella kastuneella terassilla ja talvella avantouintilaiturilla.


Sulalaatta sulanapitoelementit voidaan pinta- / jälkiasentaa kaikille pinnoille (puu, betoni, asvaltti, teräs, sora, hiekka ja nurmi). Kvartsihiekkapintaisten Sulalaattojen väri valittavissa Tikkurilan RAL-värikartasta, tai Tikkurilan Symphony värijärjestelmän mukaan. 

Sulalaatta ratkaisu on energiatehokasta ja nopeatoimista sulanapitoa
Sulalaatta sulanapitoelementeillä lämpöenergia kohdistuu vain kulkupintaan, jossa pitoa juuri tarvitaan. Sulanapitoelementit ovat myös eristetty alapohjastaan. Sulalaatta-sulanapidon neliötehot suunnitellaan kohteen sääolojen ja käyttötarkoitusten mukaan järkevästi. 

Sulanapitoon saa sähköenergian lisäsäästöä ohjauskeskuksilla, jolloin sulanapitoelementit kytkeytyvät päälle vain tarvittaessa. Esimerkiksi täysautomatisoidussa ohjauskeskuksessa on tietokonenäyttö, ulkolämpötila-anturit ja ajastus, sekä lumisade- ja kosteudentunnistimet. Sulalaatta sulanapitoelementit voidaan kytkeä myös jo olemassa olevaan kiinteistön ohjauskeskukseen. 

Sulalaatta on kustannustehokas ja pitkäikäinen sulanapitoratkaisu
Sulalaatta sulanapitoelementit ovat vahvoja ja vankkoja, ne kestävät isältä pojalle. Sulalaatta ratkaisu tarjoaa myös joustavuutta pitkällä aikavälillä: Sulalaatta sulanapitoelementit voidaan asentaa uudestaan ulkoportaiden, piha-alueen tai laiturin korjauksen tai muutostöiden jälkeen takaisin samaan tai uuteen paikkaan.

Sulalaatta sulanapitoelementeillä voidaan myös korjata helposti rapautuneet porrasaskelmat ja kulkuväylät. Etuna vanhaan pintaan nähden lisänä tulee Sulalaatoilla korjattaessa siis sulanapito. Lue lisätietoja ulkoportaiden peruskorjaus -sivulta. 

Sulalaatta lämpöelementit pitkissä portaissa

Sulalaatta on suomalainen
Sulalaatta on kotimainen alkuperäinen patentoitu sulanapitoelementti keksintö ja Sulalaatat valmistetaan Pornaisissa Suomessa! Sulalaatta on markkinoiden tehokkain, energiataloudellisin ja kestävin sulanapitoelementti. Sulalaatat ovat kestäviä rakenteeltaan ja siten Sulalaatta-lämpöelementtiratkaisun hankkiminen on taloudellisin ratkaisu pitkällä aikavälillä.  

Sulalaatta sulanapitoelementtien asennukset tehdään Suomen alueella ja Pohjoismaissa. Asennukset onnistuvat myös talviaikaan.

Tarjoamme ilmaisen arvioinnin (pois lukien ATEX ja teollisuuden erikoiskohteet). Toimitukset asennettuna tai pihaan kuljetettuna.

Paranna ulkoalueidesi turvallisuutta. Pyydä hinta-arvio kohteeseesi

- Kotitalousvähennysosuus 60 % (mittatilaustyö).
- Kauttamme saatavilla OPR osamaksurahoitus, jopa 3:kk korotonta maksuaikaa.
- Rahoitusmahdollisuus myös yrityksille ja yhdistyksille. Kysy lisää.

 

Copyright Sulanapito Oy, kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved, 1998 - 2023

Ilmainen hinta-arvio Sulalaatoista mittatilaustyönä kohteeseenne,

soita: 045 805 7355

 

Sulalaatoilla on 5 vuoden takuu.

Asennukset myös talvella.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse