Sulalaatta on kestävä ja asiakkaan kohteeseen valmistettu
Sulalaatta lämpöelementit ovat vankkoja ja kestävät isältä pojalle, mm. routiminen ei pääse rikkomaan sulanpitoa. Kulkuväylien lämpöelementit voidaan irroittaa piha-alueen muutostöiden, kuten salaojituksen korjaamisen ajaksi ja asentaa vaivattomasti takaisin samaan tai uuteen kohtaan. Porrasaskelmien lämpöelementit voidaan jälleenasentaa uuteen porrasrakenteeseen tai muuhun kohteeseen. Sulalaatta on n. 25 mm paksu tai kohteen tarpeen mukaan. 

Sulalaatta lämpöelementit portaisiin ja kulkuväylille valmistetaan kohteen mittojen mukaan muodoltaan, kooltaan ja väriltään. Sama koskee myös toimittamiamme kokonaisia porrasrakenteita.

Sulalaatta lämpöelementit pitkissä portaissa

Sulalaattojen lämpöenergia kohdistuu vain sulanapidettävään kulkupintaan eikä porrasrakenteisiin tai pihan maamassaan. Ratkaisun lämpöhukka on erittäin pieni. Jokaista kohdetta ohjaa myös yksilöity ohjauskeskus, jonka ansiosta ratkaisu on energiatehokas koska sulatus ei ole turhaan päällä (ulkolämpötila-anturit ja ajastus, täysautomatisoitu ohjauskeskus lumisade- ja kosteudentunnistimilla). 

Suomalainen tuote!
Sulalaatta on kotimainen patentoitu keksintö ja valmistetaan Pornaisissa Suomessa!  Se on markkinoiden tehokkain ja energiataloudellisin sulanapitotuote. Asennukset tehdään  Suomen alueella ja Pohjoismaissa. Kysy myös toimitusta ilman asennusta.

Soita: 045 805 7355

Annamme tuotteillemme 5 vuoden takuun!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse