Miellyttävä ja kaunis pinta
Sulalaattojen kvartsihiekkapinta on miellyttävä ja turvallinen askeleille kaikissa olosuhteissa ympäri vuoden. Pinnan väri voidaan valita Tikkurilan RAL-värikartan 15 000 värisävystä. Sulalaatat voidaan myös päällystää asiakkaan valitsemalla betoni- tai luonnonkivilaatalla.

Sulalaatta on kestävä ja asiakkaan kohteeseen valmistettu
Sulalaatta lämpöelementit ovat vankkoja ja kestävät isältä pojalle, mm. routiminen ei pääse rikkomaan sulanpitoa. Kulkuväylien lämpöelementit voidaan irroittaa piha-alueen muutostöiden, kuten salaojituksen korjaamisen ajaksi ja asentaa vaivattomasti takaisin samaan tai uuteen kohtaan. Porrasaskelmien lämpöelementit voidaan jälleenasentaa uuteen porrasrakenteeseen tai muuhun kohteeseen. Sulalaatta on n. 25 mm paksu tai kohteen tarpeen mukaan. 

Sulalaatta lämpöelementit portaisiin ja kulkuväylille valmistetaan kohteen mittojen mukaan muodoltaan, kooltaan ja väriltään. Sama koskee myös toimittamiamme kokonaisia porrasrakenteita.

Sulalaatat tarjoavat pitkäikäisen ja kokonaistaloudellisen ratkaisunSulalaatta lämpöelementit pitkissä portaissa
Sulalaatassa on alhaiset sähkökustannukset energiatehokkaan patentoidun ratkaisun ansiosta. - Ei enää hiekkaa, suolaa, syövyttäviä jäänsulatusaineita ja kiinteistöhuollon kustannuksia!

Sulalaattojen lämpöenergia kohdistuu vain sulanapidettävään kulkupintaan eikä porrasrakenteisiin tai pihan maamassaan. Ratkaisun lämpöhukka on erittäin pieni. Jokaista kohdetta ohjaa myös yksilöity ohjauskeskus, jonka ansiosta ratkaisu on energiatehokas koska sulatus ei ole turhaan päällä (ulkolämpötila-anturit ja ajastus, täysautomatisoitu ohjauskeskus lumisade- ja kosteudentunnistimilla). 

Suomalainen tuote!
Sulalaatta on kotimainen patentoitu keksintö ja valmistetaan Pornaisissa Suomessa!  Se on markkinoiden tehokkain ja energiataloudellisin sulanapitotuote. Asennukset tehdään  Suomen alueella ja Pohjoismaissa. Kysy myös toimitusta ilman asennusta.

Soita: 045 805 7355

Annamme tuotteillemme 5 vuoden takuun!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!