Sulalaatta lämpöelementti estää ulkoalueiden jäätymisen ja tekee talvisesta liikkumisesta turvallisempaa

Sulalaatat ovat lämpöelementtejä, jotka on tarkoitettu ulkoalueiden sulanapitoon ja liukkaudentorjuntaan. Sulalaatta sulattaa lumen ja pitää kulkupinnat ja portaat vapaina jäästä. Elementit valmistetaan kohteeseen ja sen vaatimuksiin sopiviksi kooltaan, muodoiltaan ja väreiltään. Asennus olemassa oleviin kohteisiin pinta-asennuksena, 25 mm vahvana, ja uudiskohteissa suunnitellusti elementeille varatuille paikoille.

Sulalaatta soveltuu pinta-asennettavaksi kaikille pinnoille: asvaltille, betonille, teräkselle, luonnonkivelle ja puulle. Pinta-alaltaan isommat tasoelementit voidaan asentaa kelluvasti hiekka-, sora- tai nurmipinnan päälle. Elementeistä voidaan myös valmistaa itsekantavia elementtejä, esim. asennettavaksi teräsporrasrakenteeseen tai kiskoille. 

Sulalaatta sulanapidon käyttökohteita:

Jalankulku ja kevyt liikenne:
- porrasaskelmiin
- ulko-ovien edustoille
- invaluiskiin
- kulkuväylille ja poluille
- terasseille ja kuisteille
- parvekkeille (esim. lumenpoisto ullakkoparvekkeilta kaupungeissa)
- luhtitalojen käytävät
- uimalaitureille ja uimaportaisiin (vedenvaraisissa kohteissa lakiasetuksen mukaan jännite tulee olla 24 V)
- automaattiovien kynnykset (jääpolanne saattaa estää oven sulkeutumisen)
- tuulikaapit
- lastauslaiturialueet ja -lastauslaiturialueiden ovien kynnyksillle

Liikennekohteisiin:
- kotipihojen ajoluiskiin
- parkkihallien ajoluiskiin
- lastauslaiturien ajoalueet ja luiskat (Sulalaatta ratkaisu soveltuu myös raskaalle liikenteelle)
- suojatie-elementit
- siltakansielementit 

Katot ja rännit:
- tasakatoille lumensulatukeen ja jäänpoistoon poistamaan riskin liian raskaasta lumikuormasta. 
- harjakattojen reunalle lumiesteellä varustettuna. Sulattaa lumikuormaa ja estää lumen ja jään putoamisen
- ränneihin

Sulalaatta on pinta-asennuksensa ansiosta vaivaton, nopea. Ratkaisu on myös pitkäikäinen. Annamme 5 vuoden takuun tuotteelle, mutta pitkäikäsyys tarkoittaa myös, että elementit voidaan irroittaa esim. piha-alueen muutostöiden, kuten salaojituksen korjaamisen ajaksi ja asentaa vaivattomasti takaisin samaan tai uuteen kohtaan.

Sulanapidettävä pinta-ala voi myös olla pieni, koska Sulalaatta on tehokas: lämpöteho kohdistuu elementin pintaan, ei rakenteisiin tai maamassaan. Sulalaatoilla sulanapitoalue pysyy lumesta, loskasta ja jäästä vapaana rankassakin lumisateessa tai kovallakin pakkasella. Tehokas sulanapito estää hyhmän muodostumisen sulanapitoalueen pintaan.

Patentoidun ratkaisun ansiosta alhaiset sulanapidon käyttökustannukset, koska energiateho kohdistuu tehokkaasti vain sulanapidettävään askel/kulkupintaan eikä lämmitä maamassaa tai portaan rakennetta. Sulalaatta on ylivoimaisesti markkinoiden tehokkain ja energiajärkevin sähköinen sulanapitotuote.

Sulalaatasta löytyy referenssejä jo yli 20 vuoden ajalta. Palvelemme kaikkia asiakasryhmiä: Asiakkaitamme ovat mm. kotitaloudet, vanhusten palvelutalot, päiväkodit, julkishallinnolliset kohteet kuten kaupungit ja sairaanhoitopiirit sekä liikekiinteistöt, teollisuus ja tuotantolaitokset.

Sulalaatta on kotimainen patentoitu sulanapitoratkaisu. Valmistus Suomessa Pornaisissa. Asennukset koko Suomen alueella ja Pohjoismaissa. Kysy myös toimitusta rahdattuna.

Copyright For your safety solutions Oy Ltd, kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved, 2018.

Annamme tuotteillemme 5 vuoden takuun

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!